Повернутися

Вивчати англійську в Ірландії і працювати за новими імміграційними правилами

З 1 січня 2016 року вступили в силу нові імміграційні правила Ірландії, що стосуються всіх студентів довгострокових програм вивчення англійської мови, які не є громадянами країн Європейської економічної зони.

Відтепер українські студенти, які приїхали вивчати англійську за програмою International Semester Course, тривалістю від 25 тижнів, можуть отримати дозвіл на навчання і роботу в Ірландії на термін максимум до 8 місяців (до 2016 року такий дозвіл обмежувався 12 місяцями). Це означає, що після завершення 25 тижнів навчання (приблизно 6 міс.) студент може залишатися на території Ірландії ще 2 місяці з метою туризму або роботи.

Студенти також обов'язково мають складати офіційний мовний тест з англійської (IELTS або Кембриджські іспити FCE, CAE, CPE) наприкінці програми навчання, щоб показати прогрес у рівні володіння мовою.

Нагадуємо, що студенти довгострокових мовних програм в Ірландії мають право працювати до 20 годин на тиждень (неповний робочий день) під час навчання і право працювати на повний день в період з 15 грудня по 15 січня та з 1 червня по 31 серпня. Жодна інша країна Європи не пропонує такої можливості для українських студентів, які навчаються на мовних курсах.

Як це працює на практиці?

Наприклад, студент бронює курс навчання, який починається в березні і завершується в серпні (25 тижнів навчання).

Варіант 1:

     

Варіант 2:

     

Незважаючи на більш жорсткі правила перебування, Ірландія залишається неймовірно відкритою для українських студентів і запрошує на навчання до мовних шкіл протягом всього року!

Детальніше про мовні школи в Ірландії можна дізнатися тут.

Коментарі
Відслідковувати URL:

No comments yet. Be the first.
RSS (Opens New Window)